Криворізький факультет прийняв естафету вручення диплома магістра випускникам 2020 року

Перегляди: 2843

За свою 21-річну історію Криворізький факультет Національного університету "Одеська юридична академія" підготував понад 3 тисячі випускників з дипломом права, які сьогодні успішно працюють не тільки в Кривому Розі, а й по всій Україні

: у судах, міністерствах, відомствах, управліннях поліції, обласному управлінні юстиції, органах прокуратури, центрах надання адміністративних послуг, юридичних департаментах і відділах великих промислових підприємств  та організацій. Багато з них вже стали успішними суддями,  адвокатами та нотаріусами.

7 березня в Криворізькому міському академічному театрі драми і музичної комедії ім. Т. Г. Шевченка пройшла урочиста церемонія вручення дипломів магістрів за спеціальностями "Право" та "Правоохоронна діяльність", а також вперше за історію факультету - спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

На урочисту церемонію вручення дипломів магістрів Криворізького факультету НУ «ОЮА» був запрошений в.о. міського голови, секретар Криворізької міської ради Маляренко Сергій Васильович, який звернувся зі словами настанови до випускників, а також згадав і висловив подяку науковцям Національного університету "Одеська юридична академія" за допомогу у розробці Статуту територіальної громади міста Кривого Рогу. Захід висвітлювали  представники місцевого ЗМІ – телерадіокомпанії «Рудана».

 Зі 111 випускників 18 отримали дипломи Національного університету "Одеська юридична академія" з відзнакою, дипломи вручав в.о. декана факультету, к.ю.н. Залужний Віталій Григорович, який сам багато років пропрацював в правоохоронних органах, очолював відділ по боротьбі з організованою злочинністю Кривого Рогу.

Зі словами подяки і поваги до адміністрації і всього професорсько-викладацького складу Криворізького факультету від імені випускників звернувся Привиденцев Олександр.

Також цього року була започаткована традиція наступності поколінь у студентському колективі. На заході випускники магістратури передали першокурсникам «Послання студентам першого курсу» з побажаннями підтримувати на високому рівні звання студента найкращого юридичного вишу країни – Національного університету  «Одеська юридична академія».

Не дивлячись на складнощі в пошуках роботи за юридичною спеціальністю, завдяки отриманим знанням і навичкам багато випускників цього року вже знайшли своє перше робоче місце, пройшовши складні конкурсні відбори.

Слова вдячності та поваги, красиві виступи талановитих студентів з номерами художньої самодіяльності наповнювали зал академічного театру під час заходу, приуроченого до вручення дипломів провідного ВНЗ країни, який надає високої якості освіту і готує конкурентоздатних на ринку праці випускників - Національного університету «Одеська юридична академія».