Новини

День відкритих дверей 2022

В останню суботу осені, 26 листопада, на Криворізькому факультеті та в Криворізькому юридичному фаховому коледжі Національного університету "ОДЕСЬКА ЮРИДИЧНА АКАДЕМІЯ" відбувся День відкритих дверей.

Незважаючи на невеликій осінній дощ та складні умови, у яких перебуває зараз наша країна, на День відкритих дверей завітало багато майбутніх абітурієнтів та їх батьків. Необхідність проведення такого заходу в стінах факультету була викликана  зацікавленістю до закладу з боку учнів випускних класів загальноосвітніх закладів Кривого Рогу, інших населених пунктів Дніпропетровщини та сусідніх областей. Так, щодня на гарячу лінію та електронну адресу приймальної комісії, вже з початку навчального року, надходили запитання про умови вступу та можливість ознайомитися з навчальним закладом.

В умовах воєнного сьогодення адміністрація факультету завчасно потурбувалася про безпеку відвідувачів під час проведення Дня відкритих дверей: підготували в об'єкті УКРИТТЯ факультету технічне оснащення для проведення заходу в разі оголошення про повітряну тривогу.

На зустрічі з керівництвом не було вільних місць, при тому що для бажаючих вступати на базі 9-ти та 11-ти класів  були організовані окремі найбільші аудиторії факультету. Традиційно перед гостями виступили декан факультету к.ю.н. В. Залужний, директор юридичного коледжу Ю.Лескова-Годлевська, заступник декана д.ю.н. О.Стець, відповідальний секретар приймальної комісії О.Білошенко.

Теплота зустрічі відчувалася навіть під час повітряної тривоги, коли всі учасники заходу вимушені були перейти до УКРИТТЯ факультету (до речі, визнаного ДСНС найкращим у місті серед навчальних закладів). Там перед гостями виступила Олена Білошенко, яка ознайомила з умовами вступу та навчання, а також там були продемонстровані відеоролики про історію НУ  "ОЮА" та відомих випускників Криворізького факультету.

Після відбою повітряної тривоги для відвідувачів провели екскурсію по Криворізькому факультету та коледжу, гості мали можливість ознайомитися з матеріально-технічною базою, умовами навчання, бібліотекою, IT-центром, спеціалізованими кабінетами, лабораторіями, спортивною залою, а також поспілкуватися зі студентським активом і викладачами факультету та коледжу.

Особливо зацікавило батьків та учнів знайомство з Криворізьким відділом криміналістичної лабораторії судової експертизи Дніпропетровського НДЕКЦ МВС України та вибухотехнічною службою Національної поліції України у м. Кривому Розі, які завітали до нашого закладу на запрошення декана факультету. Усіх бажаючих ознайомили з видами експертиз, які проводять фахівці відділу судової експертизи N1 криміналістичної лабораторії, процедурами проведення трасологічних, дактилоскопічних та інших експертиз. Вибухотехніки показали види вибухових пристроїв та матеріалів, ознайомили з тактикою та методикою їх дослідження, організацією проведення оперативно-розшукових заходів, експертного огляду, виявлення та знешкодження вибухових пристроїв тощо.

Приємно, що захід відбувся без змін у сценарію та завершився словами подяки від гостей, які говорили також про своє нестерпне бажання стати здобувачами освіти Криворізького факультету та юридичного коледжу Національного університету " ОДЕСЬКА ЮРИДИЧНА АКАДЕМІЯ".

Ми зі свого боку бажаємо успіхів вам  у навчанні та миру  всім!

Чекаємо на вас у 2023 році, шановні абітурієнти!

Інформація

Офіційний сайт Криворізького факультету та Криворізького юридичного фахового коледжу Національного університету "Одеська юридична академія".

Розпочни з нами своє успішне майбутнє!

Галерея